Referenser

Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring.

Vi på Servicekuben är väldigt stolta över våra genomförda projekt och de referenser vi fått genom åren. I menyn till vänster hittar du flera exempel på vad vi gjort och vad våra kunder tycker om vårt arbete.

Under rubriken ”kunder” hittar du korta artiklar där våra kunder uttalar sig om vårt samarbete och leveranser.

Under rubriken ”projekt” listar vi utvalda projekt som vi genomfört genom åren. Om du klickar på länken vid varje objekt kommer du till en artikel som är mer beskrivande kring byggprojektet.

Trevlig läsning!

Servicekuben söker personal

Servicekuben Söker du en utmaning? Då är du välkommen till oss på Servicekuben. Vi har genom en ökad orderingång av intressanta byggprojekt, fått möjligheten att rekrytera ytterligare medarbetare till företaget.

"Allt är möjligt – det uppskattar jag"

Stena Fastigheter Malmö AB äger och förvaltar både lägenheter och lokaler i Malmö, Lund och Lomma. De ingår i Stena Sfären som är en av Sveriges största privata fastighetsägare.

Vi är stolta innehavare av R-licensen

R-licens Licensen är en etisk kvalitetsmärkning som visar att företaget tar ansvar och arbetar värdedrivet.
Se filmen

Povel – BI:s verktyg för lönsam verksamhetsstyrning

Povel Vi är anslutna och arbetar med Povel. Povel är utvecklat för bygg-, anläggnings- och specialföretag att möta de krav som ställs från beställare, myndigheter och övriga intressenter. Genom Povel får företagen hjälpmedel och verktyg för att skapa ett verksamhetsledningssystem som binder samman företagets egna ambitioner med alla de krav som ställs på byggföretag idag.
Povel ägs och drivs av Sveriges Byggindustrier; Byggarnas bransch och arbetsgivarorganisation och följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.​

Vår broschyr

Vår broschyr I vår broschyr kan du läsa mer om oss på Servicekuben och våra tjänster.

Novembers kalenderblad

Varje år ger vi ut en Servicekuben-kalender. Klicka på länken för att se aktuell månads kalenderbild.

Kalenderblad

Söker du lokal?

Söker du lokal? Lediga lokaler, kontor och lager, från 75 kvm och uppåt.

Lediga lokaler