Söker du en utmaning?

Då är du välkommen till oss på Servicekuben. Vi har genom en ökad orderingång av intressanta byggprojekt, fått möjligheten att rekrytera ytterligare medarbetare till företaget.

Vad kan vi erbjuda dig?

Servicekuben logotyp

- Våningsplanen är på vardera 750 kvadratmeter styck och vi börjar med att riva ut allt, golv, väggar, innertak, installationer och så vidare. Sedan börjar vi arbetet med att skapa nya, fräscha och ljusa kontorslokaler åt lärarna på Malmö Högskola. Det blir öppna kontorslandskap med tillgång till mängder av mötesrum. Vi bygger också kök, matsal, toaletter, undervisningslokaler, installerar el, vvs, larm, digital teknik och allt annat som hör till ett modernt kontor. Nu har vi sedan två veckor påbörjat arbetet med de tre resterande planen och de planeras att vara färdigställda i mars nästa år säger Mikael Kjellberg på Servicekuben.

Renoveras och anpassas

Ett arbetsklimat som präglas av teamwork, personlig utveckling, utmaningar och mycket skratt. Frihet under ansvar samt mycket mera som vi kan berätta om när vi ses.

Vad ser vi att du kan erbjuda oss?

Ett brinnande intresse för entreprenörskap och en positiv inställning. Ett engagemang och en vilja att ständigt lära samt en drift att utveckla både sig själv och medarbetare.

Vilka är tjänsterna?

Kalkylatorer- och inköpare till vår kalkyl- & inköpsavdelning som är navet i processen för våra framtida uppdrag.

Platschefer och arbetsledare där du kommer utgöra en nyckelroll till våra befintliga och kommande projekt.

Om detta låter intressant tar vi med glädje emot din ansökan och svarar på dina frågor kring företaget och tjänsterna.

Kontakta Johan Hylén på:
040-6808883
johan.hylen@servicekuben.se

Servicekuben söker personal

Servicekuben Söker du en utmaning? Då är du välkommen till oss på Servicekuben. Vi har genom en ökad orderingång av intressanta byggprojekt, fått möjligheten att rekrytera ytterligare medarbetare till företaget.

"Allt är möjligt – det uppskattar jag"

Stena Fastigheter Malmö AB äger och förvaltar både lägenheter och lokaler i Malmö, Lund och Lomma. De ingår i Stena Sfären som är en av Sveriges största privata fastighetsägare.

Vi är stolta innehavare av R-licensen

R-licens Licensen är en etisk kvalitetsmärkning som visar att företaget tar ansvar och arbetar värdedrivet.
Se filmen

Povel – BI:s verktyg för lönsam verksamhetsstyrning

Povel Vi är anslutna och arbetar med Povel. Povel är utvecklat för bygg-, anläggnings- och specialföretag att möta de krav som ställs från beställare, myndigheter och övriga intressenter. Genom Povel får företagen hjälpmedel och verktyg för att skapa ett verksamhetsledningssystem som binder samman företagets egna ambitioner med alla de krav som ställs på byggföretag idag.
Povel ägs och drivs av Sveriges Byggindustrier; Byggarnas bransch och arbetsgivarorganisation och följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.​

Vår broschyr

Vår broschyr I vår broschyr kan du läsa mer om oss på Servicekuben och våra tjänster.

Novembers kalenderblad

Varje år ger vi ut en Servicekuben-kalender. Klicka på länken för att se aktuell månads kalenderbild.

Kalenderblad

Söker du lokal?

Söker du lokal? Lediga lokaler, kontor och lager, från 75 kvm och uppåt.

Lediga lokaler