Vi utvecklas

Söker du nya utmaningar och möjligheter? Vill du arbeta med intressanta byggprojekt i ett öppet, trevligt och familjärt arbetsklimat? Då ska du söka dig till oss på Servicekuben! Hos oss arbetar människor i olika åldrar, med varierande bakgrund och erfarenheter. 

Det är lätt att trivas och utvecklas hos oss, och det är vanligt och fullt accepterat att en yrkesarbetare tar klivet upp att bli arbetsledare efter ett tag. Därmed stannar anställda kvar länge, utvecklas, förverkligar drömmar och bygger upp vår höga kompetens. Vi samarbetar både mellan avdelningar och teknikområden och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet till varandra. Alla som vill, kan växa och utvecklas hos oss. 

Gemenskapen vi har leder till en rak kommunikation, där vi vågar uttrycka våra åsikter och kan vara ärliga och uppriktiga mot varandra. Vi trivs, utvecklas, känner oss trygga och har roligt på arbetet. 

nellie_ekberg

Möt Nellie Ekberg, Projektingenjör

Läs mer
conny_andersson_2

Möt Conny Andersson, Verksamhetschef Väst

Läs mer

TRÄFFA FLER MEDARBETARE

Lediga jobb

Vi kan som väletablerat byggföretag i Skåneregionen erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter. Servicekuben driver alla typer av byggprojekt i Skåne och vi söker kontinuerligt efter duktiga yrkesarbetare och tjänstemän. Kolla in våra lediga jobb eller skicka oss en spontanansökan.

LÄS MER

Student

Är du student och letar efter en intressant praktikplats eller kanske är redo för att påbörja ditt ex-jobb? Vi på Servicekuben tycker det är enormt givande att tidigt etablera kontakt med dig som student och vi söker löpande efter studenter som vill få erfarenhet inom entreprenad- och servicesidan. Håll utkik här på vår karriärsida, som vi löpande uppdaterar med annonser om praktikplatser och ex-jobb. Du kan också skicka oss en spontanansökan.