Vi utvecklas

Söker du nya utmaningar och möjligheter? Vill du arbeta med intressanta byggprojekt i ett öppet, trevligt och familjärt arbetsklimat? Då ska du söka dig till oss på Servicekuben! Hos oss arbetar människor i olika åldrar, med varierande bakgrund och erfarenheter. 

Det är lätt att trivas hos oss, och det är vanligt att anställda stannar kvar länge och utvecklas, förverkligar drömmar och bygger vår höga kompetens. Vi samarbetar både mellan avdelningar och teknikområden och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet till varandra.

Gemenskapen vi har leder till en rak kommunikation, där vi vågar uttrycka våra åsikter och kan vara ärliga och uppriktiga mot varandra. Vi trivs, utvecklas, känner oss trygga och har roligt på arbetet. 

Lediga jobb

Vi kan som väletablerat byggföretag i Skåneregionen erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter. Servicekuben driver alla typer av byggprojekt i Skåne och vi söker kontinuerligt efter duktiga yrkesarbetare och tjänstemän. Kolla in våra lediga jobb eller skicka oss en spontanansökan.

LÄS MER

Student

Vi är alltid öppna för att ta emot nya, talangfulla medarbetare, som vill växa med oss. Som student finns det två vägar in i vårt företag:

TRAINEE
EXAMENSARBETE

Lärling

Våra lärlingstjänster riktar sig till dig som är helt ny i byggbranschen. Du får gärna ha någon utbildning med dig i bagaget, men det är inget krav. 

LÄS MER