Lärling

Våra lärlingstjänster riktar sig till dig som är ny i byggbranschen. Allt du behöver kunna för att arbeta som snickare eller betongarbetare hos oss, lär du dig genom praktiskt arbete i våra projekt, bredvid våra erfarna yrkesarbetare som ger god handledning.

Du kommer att arbeta i byggproduktion, både inom byggentreprenad och byggservice. Du har en handledare, som hjälper och stöttar dig i din utveckling. När du har genomgått lärlingsperioden, har du fått god kunskap om företaget och bra förutsättningar att fortsätta utvecklas hos oss.

Profil

Som lärling är du i början av ditt yrkesliv eller helt ny i byggbranschen. Det är inte ett krav att du redan har utbildning, eftersom programmet går ut på att du ska lära dig genom praktiskt arbete. Har du relevant utbildning, är det såklart ett plus. Du är engagerad och vill arbeta på ett företag som tar varje anställning seriöst. Det är viktig att du har den sociala aspekten och att även du ser långsiktigt på din anställning hos oss. Vi vill att du visar och känner engagemang och håller tider.

Vårt erbjudande

Finner vi varandra och allt stämmer, går vi gemensamt igenom vilka steg du ska ta under lärlingsperioden. Vi har inte något fast sista ansökningsdatum, utan plockar kontinuerligt in lämpliga kandidater. Välkommen in med din ansökan!

Servicekuben präglas av stabilitet, kunskap, gemenskap och entreprenörskap. Vi har en stark laganda och visar varandra förtroende och respekt. Gemenskapen vi har leder till en rak kommunikation, där vi vågar uttrycka våra åsikter och kan vara ärliga och uppriktiga mot varandra.

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till Pierre Lindahl, pierre.lindahl@servicekuben.se, 040-680 88 10, om du är intresserad av en lärlingstjänst.