Servicekuben har en positiv utveckling, trots den ovanliga tid vi befinner oss i. Vi är alltid intresserade av få in kompetenta medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Därför är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan även om vi inte för närvarande utlyser en specifik tjänst som hade passat dig.

Snickare, Helsingborg

Som snickare ingår du i ett arbetslag ute på våra byggarbetsplatser, och du får arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom snickeri, men du får även prova på uppgifter inom betong, för att bredda ditt kompetensområde.  

LÄS MER

Platschef stambyten

Som platschef för stambytesprojekt är du ansvarig för produktionen och ser till att projektet genomförs med hög lönsamhet, bra kvalitet, enligt tidplan och med en nöjd slutkund.  Du ska också skapa ett gott arbetsklimat för ditt team och är skyddsansvarig i projektet.  

LÄS MER

Arbetsledare stambyten

Att vara arbetsledare för stambytesprojekt innebär att du ansvarar för stora delar av den dagliga driften och ledningen ute på stambytesprojektet. Du ska arbeta proaktivt och se till att yrkesarbetarna kan bygga utan störningar genom att planera, bereda och följa upp arbetet.

LÄS MER