Arbetsledare

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 580 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Som arbetsledare på Servicekuben arbetar du, i nära samarbete med platschefen och övriga arbetsledare, för att skapa effektivitet, lönsamhet och kvalitet i alla led av byggprocessen. Det är ni som får produktionen att flyta. Du rapporterar till platschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Visst personalansvar, där du leder dina medarbetare genom en nära och bra dialog.
  • Att i samarbete med platschef vara med och planera och leda projektet, utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut. Du är med och planerar tid, kostnader och material. 
  • Deltagande i ronder.
  • Deltagande i förbesiktningar, för att konstatera status och skick i byggets olika stadier.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling. Det tekniska kunnandet är ett krav, men minst lika viktigt är den sociala aspekten. Som person är du relationsskapande, positiv, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att samarbeta och utveckla andra, samt har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt. 

För att lyckas och trivas i rollen som arbetsledare är det ett krav att du har relevant erfarenhet av byggproduktion. Det är ett plus om du även har relevant yrkes- eller högskoleutbildning och tidigare erfarenhet inom byggbranschen. 

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten: Kontakta VD Johan Hylén, 040-680 88 83.