Arbetsledare

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 781 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Vi har delat in våra tjänster i de två affärsområdena entreprenad och byggservice. Skiljelinjerna för vilka projekt som utförs av entreprenad- respektive byggserviceavdelningen hos oss, ligger i om det ska finnas en fast arbetsledning ute på plats i projektet eller inte, och hur pass komplext och omfattande projektet är. Vår entreprenadavdelning tar på sig medelstora till stora projekt, t ex nyproduktion, renovering samt om- och tillbyggnader av skolor, kontor, idrottshallar, flerfamiljshus och andra fastigheter. På vår byggserviceavdelning fokuserar vi på mindre och medelstora uppdrag. Det kan handla om lokalanpassningar, stambyten, fasadrenoveringar, takarbeten, fönster- och dörrbyten etc. Vi kan även utföra små- till medelstora ny- eller ombyggnationer.

Vi söker nu fler arbetsledare till såväl entreprenad- som byggserviceavdelningen. Som arbetsledare på Servicekuben arbetar du, i nära samarbete med platschefen och övriga arbetsledare, för att skapa effektivitet, lönsamhet och kvalitet i alla led av byggprocessen. Det är ni som får produktionen att flyta. Du rapporterar till platschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Visst personalansvar, där du leder dina medarbetare genom en nära och bra dialog.
  • Att i samarbete med platschef vara med och planera och leda projektet, utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut. Du är med och planerar tid, kostnader och material. 
  • Deltagande i ronder.
  • Deltagande i förbesiktningar, för att konstatera status och skick i byggets olika stadier.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling. Det tekniska kunnandet är ett krav, men minst lika viktigt är den sociala aspekten. Som person är du relationsskapande, positiv, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att samarbeta och utveckla andra, samt har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt. 

För att lyckas och trivas i rollen som arbetsledare är det ett krav att du har relevant erfarenhet av byggproduktion. Det är ett plus om du även har relevant yrkes- eller högskoleutbildning och tidigare erfarenhet inom byggbranschen. 

Arbetsledare entreprenad: Maila din ansökan till VD Johan Hylén, johan.hylen@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Johan eller hör av dig till honom på 040-680 88 83.

Arbetsledare byggservice: Maila din ansökan till verksamhetschef Martin Perlborn, martin.perlborn@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Martin eller hör av dig till honom på 040-680 88 82.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!