Kalkylator

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 580 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Som kalkylator på Servicekuben har du, tillsammans med andra kalkylatorer och kalkylchefen, ansvar för kalkylarbetet i varierande typer av projekt. Du kommer att göra anbudskalkyler med utgångspunkt från förfrågningsunderlag, göra mängd- och tidsberäkningar, prissätta arbetsmoment och ta in offerter från underleverantörer, för att sedan sammanställa detta till en totalkostnad för projektet. Du rapporterar till kalkylchef.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras. För att lyckas och trivas i rollen som kalkylator är det ett krav att du har byggteknisk kompetens och att du kan läsa ritningar. Du kan vara civilingenjör eller också har du gått fyra år på teknikprogrammet. Förutom det tekniska kunnandet, är det minst lika viktigt att du passar för uppgifterna som person. Du är väldigt noggrann, analytisk och strukturerad. 

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten: Kontakta kalkylchef Per Jonasson, 040-680 88 16.