Platschef

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 580 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Som platschef på Servicekuben är du den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led. Du får helt enkelt produktionen att flyta. Som platschef är du också skyddsansvarig i dina projekt, vilket innebär att du ser till att vi följer de regler och skyldigheter som arbetsmiljölagen säger, för att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet. Du rapporterar till arbetschef/verksamhetschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära: 

  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
  • Planering och ledning av projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut. Du planerar tid, kostnader och material och är ekonomiskt ansvarig för projektet.
  • Delaktig i inköp, tillsammans med projektets inköpsansvarige.
  • Följer upp produktionen för att uppnå satta mål.
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling. Det tekniska kunnandet är ett krav, men minst lika viktigt är den sociala aspekten. Som person är du relationsskapande, positiv, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att samarbeta och utveckla andra, samt har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt. 

För att lyckas och trivas i rollen som platschef är det ett önskemål att du har relevant utbildning, t ex högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggproduktion, gärna i ledande befattning inom byggbranschen. 

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten: Kontakta VD Johan Hylén, 040-680 88 83.