Platschef

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 676 mnkr och vi har drygt 140 anställda. 

Vi har delat in våra tjänster i de två affärsområdena entreprenad och byggservice. Skiljelinjerna för vilka projekt som utförs av entreprenad- respektive byggserviceavdelningen hos oss, ligger i om det ska finnas en fast arbetsledning ute på plats i projektet eller inte, och hur pass komplext och omfattande projektet är. Vår entreprenadavdelning tar på sig medelstora till stora projekt, t ex nyproduktion, renovering samt om- och tillbyggnader av skolor, kontor, idrottshallar, flerfamiljshus och andra fastigheter. På vår byggserviceavdelning fokuserar vi på mindre och medelstora uppdrag. Det kan handla om lokalanpassningar, stambyten, fasadrenoveringar, takarbeten, fönster- och dörrbyten etc. Vi kan även utföra små- till medelstora ny- eller ombyggnationer.

Vi söker nu fler platschefer till såväl entreprenad- som byggserviceavdelningen. Som platschef på Servicekuben är du den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led. Du får helt enkelt produktionen att flyta. Som platschef är du också skyddsansvarig i dina projekt, vilket innebär att du ser till att vi följer de regler och skyldigheter som arbetsmiljölagen säger, för att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet. Du rapporterar till arbetschef/verksamhetschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära: 

  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
  • Planering och ledning av projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut. Du planerar tid, kostnader och material och är ekonomiskt ansvarig för projektet.
  • Delaktig i inköp, tillsammans med projektets inköpsansvarige.
  • Följer upp produktionen för att uppnå satta mål.
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling. Det tekniska kunnandet är ett krav, men minst lika viktigt är den sociala aspekten. Som person är du relationsskapande, positiv, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att samarbeta och utveckla andra, samt har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt. 

För att lyckas och trivas i rollen som platschef är det ett önskemål att du har relevant utbildning, t ex högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggproduktion, gärna i ledande befattning inom byggbranschen. 

Platschef entreprenad: Maila din ansökan till VD Johan Hylén, johan.hylen@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Johan eller hör av dig till honom på 040-680 88 83.

Platschef byggservice: Maila din ansökan till verksamhetschef Martin Perlborn, martin.perlborn@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Martin eller hör av dig till honom på 040-680 88 82.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!