Projektingenjör

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 781 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Som projektingenjör på Servicekuben är du den som stöttar arbetschefen i olika arbetsuppgifter, som rör planering och ledning av projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut. Du rapporterar till arbetschefen.

Dina uppgifter är bland annat: 

  • Projektplanering. Upprättande av tidplaner och andra styrdokument.
  • Tillsammans med arbetschefen ansvara för inköp i projektet. 
  • Upprättande av beställningsdokument.
  • Hantering av projektets interna administration, såsom att ta fram beslutsunderlag till olika frågeställningar och möten mm.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling. Du är självgående, tydlig i din kommunikation och tar gärna egna initiativ. Du kommer att komma i kontakt med information från hela projektet, som du ska sammanställa till en fungerande helhet. Därför är det viktigt att du har en god struktur i hur du lägger upp och prioriterar ditt arbete. Du stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö och har därtill en god analytisk förmåga.

Det är ett krav att du har relevant högskoleutbildning, t ex civil- eller högskoleingenjörsutbildning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggbranschen. 

Ansök idag: Maila din ansökan till VD Johan Hylén, johan.hylen@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Johan eller hör av dig på 040-680 88 83. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!