Snickare med yrkesbevis

Vi är ett privatägt byggföretag med verksamhet inom byggentreprenad och byggservice. Våra rötter i Skåne sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Helsingborg och är väl förankrade i Skåneregionen, som är vår främsta marknad. Vår omsättning är ca 781 mnkr och vi har drygt 130 anställda. 

Som snickare på Servicekuben blir du en del av yrkesarbetarlaget ute på våra byggprojekt. Du är en positiv och ambitiös person, som vill arbeta som snickare och som har viljan att utvecklas inom företaget. Då arbetet stundtals är tungt, krävs det att du har god fysik. Det är meriterande om du har tidigare kunskap och erfarenhet som snickare, samt om du har yrkesbevis. Det är också bra om du är utbildad i säkra lyft.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, men du ska samtidigt kunna ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel, driven, kvalitetsmedveten och ha en positiv attityd för att passa till denna tjänst. 

Vi tror på att ha yrkesarbetare som är anställda av oss. Det ger oss större möjlighet att hålla hög kvalitet i våra projekt. Byggprojekten blir dessutom säkrare och arbetsmiljön bättre. Därför erbjuder vi en tillsvidareanställning, efter provanställningen.

Just nu söker vi:
• Entreprenadsnickare till Malmö
• Servicesnickare till Malmö
• Servicesnickare till Helsingborg (Servicekuben Väst)

Ansök idag: Maila din ansökan till Pierre Lindahl, pierre.lindahl@servicekuben.se. Har du några frågor om tjänsten så maila gärna Pierre eller hör av dig på 040-680 88 10. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!