Trainee

Vårt traineeprogram ger dig en ingående kännedom om våra olika verksamhetsområden och en stabil grund för att kunna växa och utvecklas hos oss. Det riktar sig till dig som är i början av ditt yrkesliv, med akademisk utbildning i bagaget.

Om traineeprogrammet

Programmet innehåller både praktiska och teoretiska moment. Du får arbeta i byggproduktion, både inom byggentreprenad och byggservice. Du kommer också att arbeta med kalkyl, inköp och projektledning. Under hela din traineeperiod har du en mentor, som hjälper och stöttar dig i din utveckling. När du har genomgått programmet, har du fått god kunskap om företaget och bra förutsättningar att på sikt nå en ledande roll hos oss.

Programmet består av fyra block:

  • Produktion (omfattar nyproduktion, ombyggnad och stambyte)
  • Inköp
  • Kalkyl
  • Valfritt

Du stannar på varje block, tills både du och din mentor är säkra på att du nått kunskapskraven för att gå vidare till nästa block. Vid slutet av programmet har du ett valfritt block, där du väljer ett område som du känner att du vill lära dig mer inom och kanske inrikta dig på efter programmets slut.

Profil

Som trainee är du i början av ditt yrkesliv, och du har relevant utbildning, t.ex. civilingenjör, högskoleingenjör, YH-utbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är engagerad och ambitiös och vill arbeta på ett företag som tar varje anställning seriöst.

För oss är det viktigt att du inte bara har det tekniska kunnandet, utan minst lika viktig är den sociala aspekten och att även du ser långsiktigt på din anställning hos oss. Du är relationsskapande, positiv, affärsmässig och noggrann. Du har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt. För att nå framgång som trainee hos oss behöver du ha ett starkt engagemang och entreprenörsanda.

Vårt erbjudande

Finner vi varandra och allt stämmer, skräddarsys ditt individuella traineeprogram, utifrån din bakgrund och mål för framtiden. Gemensamt med dig görs en plan upp för vilka steg du ska ta för att nå ditt mål, efter genomgånget program. Vi ser dig som individ – dina unika förmågor och din utvecklingspotential.

Servicekuben präglas av stabilitet, kunskap, gemenskap och entreprenörskap. Vi har en stark laganda och visar varandra förtroende och respekt. Gemenskapen vi har leder till en rak kommunikation, där vi vågar uttrycka våra åsikter och kan vara ärliga och uppriktiga mot varandra.

Vi har inte något fast sista ansökningsdatum, utan vi plockar kontinuerligt in lämpliga kandidater. Välkommen in med din ansökan!

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till Johan Hylén, johan.hylen@servicekuben.se, 040-680 88 83, om du är intresserad av vårt traineeprogram.