Möt Linus, platschef

LundHbg-6434

I Helsingborg, på projekt Åkarnas Hus, möter vi platschef Linus Pålsson. Här arbetar han tillsammans med sina kollegor med ett omfattande renoveringsprojekt efter en brand i en industrifastighet. Uppdragsgivaren är Sigillet Fastighets AB.   

Linus bor i Landskrona, där han är född och uppvuxen. Efter grundskolan gick han det treåriga byggprogrammet i Kävlinge. Efter gymnasiet arbetade han på tre olika byggföretag, där han byggde sin kompetens inom byggserviceuppdrag, badrumsbyggnation och arbetsledning. Linus började på Servicekubens byggserviceavdelning 2021 och kom då direkt in som platschef. Det som lockade honom var att Servicekuben kunde erbjuda en stor variation av projekt, vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter.  

”Jag trivs verkligen på ”Kuben”. Kollegorna och sammanhållningen är bra och projekten är intressanta och utvecklande. Jag gillar också att kommunikationen är rak och enkel.”

En helt vanlig dag för Linus, i hans roll som platschef, börjar oftast inne på kontoret med genomgång av mail, kontroll av projektstatus och samtal med både beställare och leverantörer för att upprätthålla kontakten med dem. Därefter brukar han bege sig ut till sina projekt, för att hjälpa till och kontrollera statusen (under tiden ringer telefonen 10-15 gånger…). Efter lunch avslutar han oftast arbetsdagen på kontoret med fakturering, anbudsarbete och genomgång av olika Aff-delar.

”Som platschef på byggserviceavdelningen är det viktigt att vara lösningsorienterad och lyhörd gentemot både beställare och yrkesarbetare. När jag är på plats i projekten hjälper jag gärna till och är med i problemlösningen. Mitt mål är att ge alla inblandade god service!”