Hållbarhet är grunden till lönsamma affärer

thumbnail_Wihlborgs_Tobias Nilsson
En av våra kunder sedan flera år är Wihlborgs Fastigheter. De arbetar med att utveckla, äga och förvalta kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. För Wihlborgs är hållbarhet grunden till lönsamma affärer – deras fastigheter måste fungera både idag och för lång tid framöver.

Därför gäller det att se till att deras fastigheter och lokaler byggs så att de kan anpassas efter kundens behov, istället för att riva och bygga nytt. Wihlborgs är certifierade av ”Great Place to Work”, vilket är ett exempel på deras hållbarhetsarbete – att vara en attraktiv arbetsgivare. Hela 90% av deras medarbetare anser att arbetsplatsen är utmärkt. Ett annat exempel är deras engagemang i vår region. I innovationsområdena Ideon, Medeon, Hetch och Science Village, är de inte bara fastighetsägare, utan de försöker också bidra till att det skapas nya växande företag.

Tobias Nilsson, fastighetschef på Wihlborgs i Malmö berättar:

”Wihlborgs och Servicekuben har samarbetat under många år. Ett samarbete som varit bra för båda parter där vi utvecklat bra produkter till Wihlborgs hyresgäster. Servicekuben har förmågan att kunna leverera rätt produkt och kompetens, till rätt pris. De har under processen varit flexibla och kunnat anpassa sig efter stora förändringar under projektet gång. Vi uppskattar även deras fokus på hållbarhet, som vi själva anser vara superviktigt”.