Sveriges snyggaste kontor

7541_full

Varje år lyfts de mest nytänkande, snygga och smarta kontoren fram i den prestigefyllda tävlingen ”Sveriges snyggaste kontor”. Tävlingen ska utse – just det – Sveriges snyggaste kontor. Vad vi på Servicekuben tycker är extra roligt är att i år har vårt nya kontor i Malmö nominerats och är med i tävlingen. 

Med färg, form, design och materialval skapade vi, tillsammans med arkitekt Mikael Wikeborg och inredningsföretaget Addentity Interiör, vårt kontor som för tankarna till byggbranschen. Det är en välkomnande och inspirerande miljö för både våra medarbetare och kunder.  

-Vi är såklart är väldigt stolta och nöjda över att ha blivit nominerade! Vi är en uppstickare i byggbranschen, och har sedan 2016 nästan tredubblat vår omsättning, säger VD Johan Hylén. -Vi har skapat en modern arbetsplats som verkligen inspirerar till samarbete, kreativitet och effektivitet, men som också erbjuder plats för fokus och återhämtning, vilket är väsentliga faktorer för välbefinnandet hos medarbetarna och för att företaget ska lyckas, avslutar han.

Läs mer på http://ssk.lokalnytt.se/info/20689#:~:text=Servicekuben%20%C3%A4r%20ett%20m%C3%A5ngsidigt%20byggf%C3%B6retag,ombyggnad%2C%20tillbyggnad%20s%C3%A5v%C3%A4l%20som%20nybyggnad.